També cauen en picat les reserves del Parapent d’Organyà que havia començat a notar un petit augment en les compres per internet de vols. A causa dels molts confinaments i de la situació d’incertesa que hi ha actualment, han allargat el termini de caducitat de les adquisicions.

El públic que realitza aquesta activitat esportiva generalment són turistes que viatgen cap Andorra i joves o gent de mitjana edat d’altres zones de Catalunya. Tot i que, Alt Urgell segueix tenint mobilitat amb Andorra no creuen que els aporti clients. Totes les reserves que hi havia programades pels següents caps de setmana s’han anul·lat.
Parapent Organyà es suma també a la petició de l’alcalde de La Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega, d’ampliar aquest confinament a la regió sanitària pel que fa al Pirineu.

L’empresa d’Organyà assegura que un nou confinament és com tornar a tancar el negoci.

Parlen al vídeo: ANABEL MANRIQUE , SOCIA DE PARAPENT ORGANYÀ