Els Bombers ja han donat per controlat l'incendi forestal que ha cremat aquest dimecres a la tarda una massa de sotabosc de pi negre situat a uns 500 metres del poble de Martinet, concretament a la part baixa de la vall de la Llosa, que pertany al municipi de Prullans.

L'avís es va rebre al voltant de dos quarts de cinc i durant tota la tarda 17 dotacions de Bombers han estat treballant per apagar les flames. El fet de ser una zona inaccessible, ha dificultat l'emplaçament de vehicles terrestres per tirar línia d'aigua i per tant ha calgut el suport dels mitjans aeris. A l'ocàs, el foc cremava amb una intensitat mitja/baixa i a contravent i ja a la vespre es va donar per controlat, tot i que els Bombers hi han seguit treballant durant la nit per evitar revifades.

De moment es desconeixen les causes de l'incendi.