La Seu d’Urgell celebrarà unes Caramelles en format audiovisual aquest any per les mesures sanitàries, tot i això no s’ha volgut deixar perdre la tradició. El vídeo es podrà visualitzar a través de Youtube o a la Sala Sant Domènec. Informa la companya de Pirineus TV, Judit Pujol.
Els tres cors de la Seu i Castellciutat s’uneixen per celebrar les Caramelles del 2021 en un format audiovisual que es podrà veure pel canal de Youtube de l’Ajuntament o presencialment a la Sala Sant Domènec. Les Caramelles Infantils, el Cor de Caramelles de la Germandat de Sant Sebastià i els Caramellaires de Castellciutat són els participants d’aquesta iniciativa.

Els assajos de l’Escola Municipal de Música i de l’alumnat de 5è de primària de les Escoles Mossén Albert Vives, Pau Claris i La Salle s’han realitzat amb els grups bombolla i, en alguns casos, de manera telemàtica per les mesures sanitàries.

Per altra banda, els altres cors participants no han pogut reunir-se per realitzar la gravació, i han participat en l’activitat amb enregistraments d’altres anys.

El vídeo es podrà visualitzar per primera vegada el dissabte a les 12 del migdia i a la Sala Sant Domènec dissabte de cinc a set i diumenge i dilluns de dos quarts d’onze a dues.

Parlen al vídeo: SONIA LANAU, DIRECTORA DE L’ESCOLA DE MÚSICA MUNICIPAL – LLUÍS OBIOLS, DIRECTOR DEL COR DE CARAMELLES DE LA GERMANDAT DE SANT SEBASTIÀ