La Vall de Boí amplia les visites a les esglésies del conjunt romànic patrimoni de la Humanitat durant aquesta Setmana Santa des d’aquest dissabte 27 de març fins al 5 d’abril. Unes visites que seguiran tots els protocols de seguretat per la Covid-19 i on es prioritzarà les explicacions a l’exterior dels temples amb passejades pels pobles per descobrir les esglésies i el seu entorn.

Estan previstos els 5 itineraris: Taüll, un poble i tres esglésies; Boí, recinte emmurallat; Erill la Vall, el poble que porta el nom dels Senyors; Durro, l’herència del passat medieval, i Barruera, el poble al fons de la vall. Cada ruta dura una hora i s’ha de fer reserva prèvia al centre del Romànic.
L’horari per visitar les esglésies obertes al públic també s’amplia aquests dies per la tarda fins les 8 del vespre. Però també s’ha de fer reserva prèvia a través de la pàgina web del Centre del Romànic ja que se segueix amb l’aforament limitat.

Parlen al vídeo: SÒNIA BRUGUERA, ALCALDESSA DE LA VALL DE BOÍ