Al Puigcerdà Pànxing li ha tocat un grup difícil en el Campionat d’Espanya de Curling Mixt, competició que es disputa aquest cap de setmana a Jaca. El club presenta un equip format per Sílvia Orriols, Anabel Valle, Marc Morralla i Carles de Moxó. El conjunt cerdà s’haurà d’enfrontar a Hielo Pisuerga FMD, Harrikada Lacturale, CHP2 i Txuri-Berri Cafés Aitona, equip que defensa el títol aconseguit en la temporada 2018- 2019.

Aquest campionat no es va poder disputar la temporada 2019-2020 per la pandèmia. Enguany, però, s’ha reprès amb la participació de 14 equips.

Des del club de cúrling puigcerdanenc, han explicat que són conscients que no han tingut massa temps per preparar la competició però que encaren els partits amb la voluntat de jugar i gaudir d’aquest esport.

Tots els partits es podran veure en directe pel canal de Youtube de la Real Federación Española de Deportes de Hielo.

Recodem que fa nomes uns dies, l’equip masculí del Puigcerdà Pànxing va aconseguir la medalla de bronze al 19è campionat d’Espanya masculí, que també es va celebrar a Jaca.