Al llarg d’aquesta setmana, prop de 200 alumnes de l’escola municipal de música Issi Fabra de Puigcerdà participen a les audicions del segon trimestre del curs, una bona oportunitat per mostrar el seu aprenentatge als familiars i amics.

Les audicions del primer trimestre es van fer de manera virtual però aquest segon trimestre s’han pogut celebrar a la sala de Convencions de Museu Cerdà, amb aforament controlat i limitat al 50%. A més, abans de començar l’audició, el professorat s’encarrega de desinfectar el seient i el micròfon, per tal d’evitar contagis.
Un per un, els i les alumnes interpreten peces de diferents estils en les especialitats de guitarra, acordió, bateria o piano, entre d’altres. Fins divendres s’han organitzat diferents sessions de menys d’una hora de duració cadascuna.

L’escola municipal de Música de Puigcerdà té actualment 215 alumnes de totes les edats i és també una de les tres seus del Conservatori de Música dels Pirineus.

Les audicions del tercer trimestre es faran al juny però abans el centre preveu fer un concert d’alumnes el 16 d’abril i el concert de final de curs.

Parlen al vídeo: MARGARITA TORNER, DIRECTORA ESCOLA MUNICIPAL MÚSICA ISSI FABRA PUIGCERDÀ