Tremp ha celebrat aquest dimecres al vespre un ple extraordinari on s’ha informat formalment de la renúncia de la regidora d’Esquerra Republicana, Laura Soriano.
Pel que fa a l’apartat de mocions, s’ha retirat la de suport a Pablo Hasél presentada pels grups d’Esquerra i Junts per modificar-la i tornar-la a presentar en el següent ple.

Pel que fa a la moció presentada per Compromís per Tremp de suport als mossos d’esquadra i en defensa de la preservació de l’ordre públic no ha prosperat en segona votació pel vot de qualitat de l’alcaldessa. Esquerra i Junts hi ha votat en contra.

Pel que fa a les mocions aprovades, s’ha aprovat amb els vots a favor d’Esquerra i Junts la de suport a l’amnistia i per unanimitat la de – suport al mon local pirinenc, als consells esportius davant la discriminació de les mesures preses pel Procicat i la de suport al dia 8 de març, en la qual s’ha retirat un punt que no es tenia clar.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP – SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU DE COMPROMÍS PER TREMP