Sis empreses del sector agroalimentari de diferents comarques del Pirineu estan treballant de la mà de Fundació Alicia per treure al mercat noves referències. El Tros de Sort, al Pallars Sobirà, n’és un exemple.

La idea és tenir el producte enllestit al mes d’agost per poder fer la primera prova de consum, que es faria amb la venda des del seu propi establiment. Abans però, confien en el criteri de Fundació Alicia per poder treure un producte òptim.

Es tracta dels assessoraments del tercer Pla d’Acompanyament a la Innovació per a petits productors agroalimentaris que ha començat aquest mes de febrer i que es fa a través del programa Al teu gust aliments del Pallars gestionat per l’Ajuntament de Tremp.

Les empreses participants són Casa Masover, És Pallarès i La Fornera del Pallars Jussà, Tros de Sort del Pallars Sobirà, Mas d’Eroles de l’Alt Urgell i Làctics l’Esquella de Cerdanya. Els assessoraments s’allargaran fins a finals de maig.

Parlen al vídeo: JOSEP FONT, TROS DE SORT – ANNA RITZ, REGIDORA PROMOCIÓ LOCAL TREMP