En motiu de la celebració del 8 de març, Dia internacional de les Dones, l’Ajuntament de Baix Pallars ha exposat la mostra fotogràfica Dones i esports. Aquesta exposició és el recull de les fotografies del quart concurs de fotografia feminista Leonor Pedrico.

La xerrada es fa aquest divendres dia 5 de març a les 7 de la tarda i es pot seguir de forma virtual.
L’exposició es pot visitar a Gerri de la Sal, concretament a l’Ajuntament, i està col·locada de tal forma que des de l’exterior el visitant pot contemplar la mostra i es pot visitar fins al proper 26 de març.
Altres pobles del Pallars Sobirà també han preparat, com cada any, activitats per commemorar el 8 de març. En són un exemple Arcalís, Sort i Escós, amb tallers, presentacions de llibres i lectura de manifest, entre altres.

Parlen al vídeo: ANNA SENTINELLA, ALCALDESSA DE BAIX PALLARS