El Pla de Reactivació econòmica de l’Alta Ribagorça segueix avançant a bon ritme. Aquest mes de febrer s’han fet reunions sectorials amb diversos agents econòmics de la comarca per conèixer de primera mà el seu punt de vista i inquietuds i suggeriments.

Diferents àrees del consell comarcal col·laboren amb el Pla de Reactivació econòmica, el pla de xarxes socials i el projecte singular, a través del qual es vol inserir joves en diferents empreses del sector turístic i també es treballa en un nou projecte pel sector comerç en col·laboració amb el departament de joventut.
A banda, també es fan campanyes d’impacte més immediat i directe com la que s’ha fet per incentivar el consum en restauració i comerç local. S’ha editat un calendari de la comarca que s’ha regalat als clients dels establiments per fidelitzar les seves compres.

Parlen al vídeo: MARIA JOSÉ ERTA, PRESIDENTA C.C. ALTA RIBAGORÇA