Aquests dies es pot veure talls intermitents de trànsit davant del poliesportiu de la Pobla de Segur. Estan causats per les obres d’adequació de l’entorn del pavelló per eixamplar la zona de vianants i separar-ho de la carretera principal que creua el poble amb un espai verd.

La idea és també unir a través d’una zona verda els espais esportius de la Pobla. Al mateix temps que garantir la seguretat dels transeünts, ja que al tractar-se de zones esportives hi ha molts infants i joves que hi passen.

Aquesta actuació està finançada en gran part pel Pla de Barris i té un pressupost d’uns 270.000 euros. L’obra ha d’acabar-se a finals de març i s’urbanitza un total de 2700m2 amb diferents tipus de paviments i enjardinaments que inclou a zona de vorera però també l’entorn del pavelló.

Parlen al vídeo: MARC BARÓ, ALCALDE DE LA POBLA DE SEGUR