Aquest dijous Sort ha donat el tret de sortida al Carnaval. Una de les festes més importants pels veïns i veïnes de la capital del Pallars Sobirà. Tot i que enguany les activitats no podran ser igual a causa de la pandèmia, no han volgut deixar passar l’oportunitat de riure i gaudir d’uns dies de festa. Aquest dijous, retransmès per instagram, La Xicoia ha elaborat el facit de carnaval. Divendres, a l’escola Àngel Serafí Casanovas hi ha xaranga i la passa i dissabte arriba el Requincuà i hi ha el discurs de l’Alcalde del Carnaval. Dilluns la festa continua amb xocolatada a càrrec de diferents establiments de Sort i el dimarts Tampanada Ràdio i els Xafarrostolls tanquen la festa. A més, hi ha 3 concursos: de balcons, d’aparadors i de disfresses amb premis per gastar als establiments de Sort.