L’ajuntament de Ger farà arribar la xarxa de subministrament d’aigua potable a Gréixer, on actualment hi hi una vintena veïns i veïnes i també habitatges de segona residència. Tots ells s’abasteixen d’un pou que, tot i que passa els controls de seguretat pertinents, la qualitat de l’aigua no és tant bona. A més, en èpoques de l’any de més sequera o amb afluència de segons residents el pou no pot abastir a tot el poble. Per posar-hi remeni, el consistori s’encarregarà de connectar-lo amb la xarxa d’aigua del nucli de Ger.

Per ara ja hi ha el projecte pràcticament enllestit i s’espera que els treballs puguin començar a la primavera.

Quan la xarxa d’aigua potable hagi arribat a Gréixer, al municipi de Ger només quedarà el nucli de Niula per connectar-s’hi.

Recordem que a banda d’aquesta, l’ajuntament treballa amb una altra actuacions de millora important a Gréixer. Parlem de la nova plaça central i zona verda d’uns 400m2 que es situarà a l’entrada del poble i que esdevindrà un nou espai social per als veïns i veïnes.

Parlen al vídeo: ALFONS CASAMAJÓ, ALCALDE DE GER