Aquest dimarts, el mercat setmanal de Sort ha acollit la primera jornada de participació del Pla Estratègic Comarcal Sobirà 20-30. Durant el matí s’han recollit opinions sobre com els veïns i veïnes de la comarca veuen el futur del territori i com el volen. Una actuació que completa l’enquesta que es pot respondre en línia a través del portal del Pla Estratègic. I la idea és desplaçar-se a diverses localitats del Pallars Sobirà per fer més enquestes al carrer. De moment el proper diumenge 17 de gener al mercat d’Esterri d’Àneu i el dimecres 20 de gener al mercat de Ribera de Cardós.
Sobirà 20-30 és el treball conjunt entre el Pla Estratègic de l’Ajuntament de Sort, iniciat el mes de juny, i el Pla de Reactivació Socioeconòmica Covid19 que el Consell Comarcal va començar a impulsar al novembre. Els objectius són l’atracció de població i talent, la diversificació econòmica i l’adaptació del sector turístic a l’escenari postpandèmia.

https://sort.cat/sobira20-30/