Els nois de Barnola i Hilario tornaran a saltar al gel aquest dissabte a la tarda en el tercer derbi de la temporada, aquesta vegada a Barcelona. Un enfrontament que es preveu tan emocionant com els jugats a Puigcerdà unes setmanes enrere i que pot estar marcat per les baixes en els dos conjunts. L’equip que aconsegueixi adaptar-se millor a la situació s’emportarà tres punts que poden ser molt importants per intentar quedar en primer lloc a la fase regular.
Un primer partit de l’any que acostuma a ser difícil de jugar i més aquesta temporada, degut a les restriccions i a la falta de continuïtat en els entrenaments. L’equip de Puigcerdà s’haurà de sobreposar a les baixes que tindrà en defensa i en atac per arrancar amb bon peu aquest 2021.
La classificació està molt ajustada i en les properes setmanes seguirà la lluita per accedir als playoff en la millor posició possible.
Els cerdans tenen 14 punts i encapçalen la classificació provisional.
Pel que fa a l’equip femení, aquest cap de setmana descansarà, ja que s’ha ajornat el partit contra el Txuri Urdin. Les noies de Kulikov són segones amb 21 punts.