El 2019 es va representar per primera vegada l’obra el rescat dels minairons. I, un any més tard, en plena pandèmia, ha adaptat el format al context actual. El resultat ha estat un musical. La proposta emmarcada en la programació nadalenca de la Seu d’Urgell, l’ha impulsat Pirineus Creatius i ha comptat amb les melodies de l’Orquestrina trama.
La posada en escena ha estat un contacontes, i gràcies al suport audiovisual, han mantingut tot el repartiment respectant els protocols de seguretat de la covid.

La història narra com l’Ot i la Urgell intenten rescatar els minairons. En aquesta edició, l’espectacle s’ha representat a la pista polivalent del poliesportiu per seguretat sanitària i també per l’aspecte tècnic, en fer-se projeccions.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL – JOEL PLA, DIRECTOR ARTÍSTIC EL RESCAT MUSICAL