Malgrat les limitacions d’aforament i les diferents restriccions per evitar la propagació de la pandèmia, les estacions d’esquí d’Espot i Port Ainé han pogut salvar les festes de Nadal. Un dels aspectes que s’ha notat ha estat l’arribada d’esquiadors que amb el confinament de Cerdanya no s’hi havien pogut desplaçar.

Es destaca el seguiment de les mesures per part dels clients i la compra online de forfets ha evitat aglomeracions a taquilles.

Alguns allotjaments de la comarca del Pallars Sobirà han notat les reserves a última hora derivades del tancament de Cerdanya i Ripollès que els han acabat d’omplir el període de festes. Però esquiadors que normalment arriben de diferents indrets de la península, en aquesta ocasió no han pogut venir.
Una diferència considerable al que s’espera a partir de dilluns, quan acabin de marxar els darrers turistes que queden als municipis amb complex d’esquí. El confinament municipal fa que el volum d’esquiadors que puguin gaudir de pistes sigui molt reduït.

Parlen al vídeo: GEMMA TOST, RESPONSABLE COMERCIAL SKI PALLARS