L’Orquestra Cadí ha tancat el 2020 amb el tradicional concert de Nadal. Ha estat el primer concert que ha ofert la formació després de l’esclat de la pandèmia. I, la posada en escena ha estat marcada per la Covid, d’entrada amb les mesures de seguretat: limitació de l’aforament, mascareta i distància tant entre els músics, com els espectadors. A més, els diners de les entrades són en benefici de la Marató dedicada enguany a la investigació del coronavirus. La ciutadania ha respost: s’han exhaurit les entrades, una mostra de les ganes de gaudir de la cultura en directe i també de col•laborar amb la causa solidària.

L’any que ve l’Associació Orquestra Cadí compleix vint anys, i espera poder celebrar l’efemèride amb més música.

El concert s’ha emmarcat en El món màgic de les muntanyes. La programació nadalenca de la capital alt urgellenca que s’allarga fins al 6 de gener. Entre les propostes culturals es realitzarà pròximament l’espectacle el rescat musical. Hi haurà dues sessions: diumenge dia 27 i el dimecres 30 de desembre. Ambdós espectacles programats a les set de la tarda a la pista polivalent esportiva de la Seu d’Urgell.

Parlen al vídeo: JOAN CERQUEDA, PRESIDENT ASSOCIACIÓ ORQUESTRA CADÍ