Fins al 10 de gener, Ger acull la 6a la Mostra de diorames, un recorregut per descobrir petits pessebres que s’amaguen entre els carrers principals de la població durant aquests dies festius. Els diorames són això: conjunts d’elements en tres dimensions que conformen una escena de la vida real i que s’acostumen a col·locar dins de caixes. En total n’hi ha 15, exposats en diferents finestres, aparadors i també a l’església.

La novetat d’enguany és l’exposició ‘Pel davant i pel darrere’, que es pot visitar als baixos de l’ajuntament. En aquesta s’hi pot veure com és la part que no es veu d’aquestes petites construccions, així com els materials que s’utilitzen.

L’exposició també és un homenatge al creador d’aquesta quinzena de diorames, Joan Parera, el qual va morir el 2018.

La ruta es proposa com una activitat de descoberta adreçada a tots els públics, sobretot a les famílies. És, doncs, un dels reclams per visitar Ger durant les festes.

A més, enguany el consistori ha preparat un mapa amb tots els punts on hi ha els diorames que es pot trobar a la web pessebresdeger.blogspot.com, mitjançant un codi QR. La mostra es podrà visitar fins després de Reis.

Parlen al vídeo: EVA SANCHIS, REGIDORA PROMOCIÓ ECONÒMICA AJUNTAMENT GER