En el ple del consell comarcal del Pallars Jussà també s’ha aprovat la modificació definitiva de l’Ordenança fiscal número 1 que regula la taxa de servei de recollida i tractament de residus per al 2021, després de desestimar 3 de les 4 al·legacions presentades.

Aquest punt ha comptat amb els vots a favor de l’equip de govern i en contra de Candidatura de Progrés, que reitera el seu desacord amb l’augment de la taxa.

També s’ha aprovat la declaració de Bé cultural d’interès local de la Fàbrica de Mantes de Senterada i donar suport a la presentació del Museu Hidroelèctric de Capdella com a Museu Secció del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya.
D’altra banda, tots els consellers per unanimitat s’han sumat a la proposta d’un acte de solidaritat i suport a les famílies i persones pròximes dels difunts per Covid-19. L’Ajuntament de Tremp té previst decretar 3 dies de dol després de Festes de Nadal per la situació viscuda a la residència Fundació Fiella.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ