L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha aprovat per unanimitat el pressupost municipal per a l’any 2021 en el ple del mes desembre. Els comptes ordinaris ascendeixen a gairebé 15 milions d’euros. Els quatre grups municipals han consensuat el pressupost perquè tirés endavant, un fet històric propiciat pel context provocat per la pandèmia de la Covid-19.

Les principals partides són amb mig milió d’euros cadascuna: augmentar l’oferta d’habitatge públic, el projecte de la residència de la gent gran i el nou centre per al grau d’INEF. I, 300.000 per al pla de mobilitat.

El pressupost també contempla la creació d’un pàrquing a la Nacional 260 i la previsió d’adquirir un terreny per construir un aparcament al sud de Castellciutat. Així mateix, que el cementiri disposi d’un espai de dol perinatal, i l’adequació de la 3a planta del centre cívic.

Parlen al vídeo: FRANCESC VIAPLANA, VICEALCALDE DE LA SEU D’URGELL