L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha presentat un pressupost consolidat de 18,6 milions d’euros per al 2021. Uns comptes concensuats entre tots els grups municipals per aconseguir que tirin endavant per unanimitat. El pressupost posa el focus a la reactivació econòmica i ajuda a les persones en situació vulnerable.

Entre les principals partides destaca l’habitatge amb 510.000 euros.

També amb mig milió d’euros per a cada projecte, s’inclou les instal·lacions per acollir els estudis d’INEF Pirineus i la nova residència de la gent gran.

El pressupost ordinari compta amb un milió menys respecte als comptes de l’any passat. I, recull 313.000 € per la pavimentació del carrer major, 300.000 euros més pel pla de mobilitat, i 120.000 per l’adequació de la 3a planta del centre cívic.

Parlen al vídeo: FRANCESC VIAPLALNA, VICEALCALDE DE LA SEU D’URGELL – JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL – XÈNIA ANTONA, PORTAVEU CUP LA SEU