El Cadí La Seu ha arrencat la segona volta de la Lliga amb derrota per 70 a 69 contra el Casademont Saragossa. Tot i una mala posada en escena, el conjunt urgellenc ha redreçat el partit, i ha aconseguit un avantatge de 10 punts al marcador al tercer quart. Però una cistella de Wurtz a tres segons del final, ha decantat el duel per les de Saragossa.

Irati Etxarri i Laure Resimont han entrat al millor cinc inicial de la jornada 16. L’aler ha registrat 17 punts, 2 rebots, i 21 de valoració. I, la belga ha anotat 18 punts, ha capturat 4 rebots i ha obtingut 20 punts de valoració. La propera prova per ales urgellenques és aquest dimarts, que reben l’Araski. Amdós equips presenten el mateix balanç a la lliga, set victòries i nou derrotes.

En aquest duel, debutarà la recent incorporació de les urgellenques Gabrielle Ortiz.

“No em puc esperar, ha estat un temps sense vestir-me de curt i sortir al parquet. He estat entrenant cada dia i estic emocionada de jugar un partit i competir. Veurem, no ho sabem, quan cridin el meu número i nom, estaré a punt per sortir i treballar”.
Entre les jugadores referents del quadre de Vitòria hi ha l’aler Laura Quevedo, amb una mitjana de prop de 13 punts i 4 rebots, i també Tamara Abalde, jugadora del Cadí la temporada 2015-2016.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU – GABRIELLE ORTIZ, JUGADORA DEL CADÍ LA SEU