Després de guanyar a Càceres, el Cadí La Seu busca aconseguir la segona victòria consecutiva fora de casa, i sumar el vuitè triomf a la competició regular. El conjunt urgellenc visita la pista del Casademont Zaragoza.

Amb set victòries i vuit derrotes, les urgellenques es troben a la novena posició de la classificació. El quadre aragonès és dotzè, amb dos triomfs menys. A la primera volta de la competició regular, les urgellenques es van endur el partit per 60 a 57. En l’enfrontament de dissabte, les opcions del Cadí La Seu demanen oferir un bon joc col•lectiu en defensa.

La recent incorporació de les urgellenques, Gabrielle Ortiz, no debutarà en aquest matx. El partit es disputa dissabte a les 12 del migdia i enceta la segona volta de la lliga.
Pel que fa a la competició europea, han quedat definits els aparellaments de la fase de grups de l’EuroCup. El Cadí La Seu es troba al grup G amb l’equip francès ESBVA, el Namur de Bèlgica i el SEPSI de Romania. A causa de la Covid, el torneig començarà el 19 de gener i es disputarà amb el sistema de bombolla .

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU