Ja han finalitzat les obres de la nova seu de la Policia Local de Puigcerdà, situada als baixos de l’antic hospital amb accés des del carrer Querol, a tocar de la plaça Santa Maria. Aquesta consta de diferents despatxos, una sala de reunions, vestuaris i un espai d’atenció als ciutadans. S’espera que el el cos de policia local comenci en breu el trasllat des dels baixos de l’ajuntament fins a les noves dependències.

Els treballs van començar fa tres anys però uns mesos més tard van quedar aturades degut a una modificació en el pressupost i al tancament de l’empresa adjudicatària. Això va obligar a l’ajuntament a redactar un nou projecte. L’actuació ha comptat amb un pressupost d’uns 180.000 euros.

L’antiga seu de la Policia Local es destinarà a l’Oficina d’Atenció Ciutadana i es remodelarà en els propers anys. De fet, recordem que l’equip de govern té sobre la taula el projecte de remodelació de tot l’edifici consistorial, pressupostat en 1,5 milions d’euros. Per portar-lo a terme comptarà amb un ajut de 250.000 euros del Pla Únic d’Obres i Serveis.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ