L’Oficina Jove de Cerdanya organitza per primera vegada uns tallers emocionals adreçats als nois i noies d’entre 12 i 16 anys. L’activitat proposa set sessions que tindran lloc durant les vacances de Nadal. L’objectiu és donar eines als joves perquè es coneguin a ells mateixos i treballin les emocions, en un any especialment complicat.

Les sessions les durà a terme un equip de monitors especialitzats els dies 23, 24, 28, 29, 30 de desembre i el 4 i 5 de gener, en horari de 10 a 13h. Es realitzaran al centre d’interpretació de Talló i, si les condicions meteorològiques ho permeten, algunes activitats es traslladaran a l’exterior. A més, s’ha previst oferir un servei de transport des de Puigcerdà.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer fins al 21 de desembre a través del blog de Cerdanya Jove. Es demana que els inscrits assisteixin a totes els tallers, ja que tenen un fil conductor.

El preu per participar-hi són 70 euros per a les set sessions i s’ofereixen 18 places.

Parlen al vídeo: NEUS BARALDÉS, TÈCNICA OFICINA JOVE CERDANYA