Dues jugadores del Cadí La Seu, Georgina Bahí i Ariadna Pujol, participen en la nova campanya del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació dedicada a la promoció del producte de proximitat. L’espot també compta amb dues components catalanes de l’Spar Girona, Laia Palau i Júlia Soler.

L’objectiu és fer augmentar el consum d’aliments catalans, destacant que reporten beneficis per a tothom. 

L’espot s’estrena a les portes de les festes de Nadal, quan tradicionalment el consum de productes d’alimentació repunta. Enguany, amb la pandèmia, s’ha constatat una tendència creixent del consum de producte local.

La campanya també busca promoure la igualtat i visibilitat l’esport femení. Per això, compta amb la implicació dels dos equips catalans que juguen a la màxima categoria del bàsquet estatal i també en competició europea.

També una desena de músics catalans hi prenen part, que interpreten el tema “Bo per a tothom”.

Parlen al vídeo: TERESA JORDÀ, CONSELLERA AGRICULTURA RAMADERIA PESCA I ALIMENTACIÓ – PERE PORTA, PRESIDENT SEDIS BÀSQUET