Les iniciatives solidàries per recollir diners per la Marató ja han començat. Aquest dissabte a la tarda, la Seu d’Urgell ha acollit una activitat de bodyattack i funk dance. I també una xocolatada. Les propostes en pro de La Marató de TV3 han estat organitzades pels comerciants de la plaça del Codina.

En les activitats s’ha constatat la solidaritat dels urgellencs i urgellenques.

El proper cap de setmana continuen les activitats per recaptar fons. Dissabte al matí se celebrarà una ballada de gegants i grallers a la plaça dels Oms de la capital alt urgellenca de 10 del matí fins a la 1 del migdia. I, a les 7 de la tarda, l’orquestra de Cambra Cadí oferirà el Concert de Nadal a la Sala Sant Domènec.
Diumenge a les 12 del migdia es durà a terme a la zona esportiva d’Oliana un Taller Body Percussion & Linedance. L’activitat a càrrec de l’Oliana Country Club I Batokatú començarà a les 12 del migdia.
Des del passat 20 de novembre, els comerços de la seu d’Urgell disposen de guardioles solidàries per fer els donatius a la marató. Les guardioles es poden trobar fins al 20 de gener.

Parlen al vídeo: DOLORS MENDOZA, COMERCIANT DE LA PLAÇA DEL CODINA