La Fundació Hospital de Puigcerdà ha recollit 489 euros per a la Marató de TV3, que enguany es dedicarà a la covid-19. Aquest diners els ha obtingut en el mercat de les puces que va organitzar la fundació el passat diumenge a la plaça dels Herois de Puigcerdà, coincidint amb Santa Llúcia. Veïns i veïnes van poder comprar objectes de tota mena i manualitats fetes pels usuaris de la residència sociosanitària.

Des de les 10 i fins les 14h es van poder comprar diferents objectes a la venda que, com hem dit, tenien preus simbòlics. Així, s’han venut nines, jocs infantils, bosses, roba o objectes de la llar, a més de les manualitats dels avis i àvies.

Des de la fundació s’han mostrat molts satisfets de l’import total que han pogut recollir en aquesta acció solidària i han recordat el lema de la Marató de la covid19 que és ‘aquest any ens toca a tothom’.

Parlen al vídeo: DAVID FERNÀNDEZ, GERENT FUND. HOSPITAL PUIGCERDÀ