Tercera victòria consecutiva del Cadí La Seu. Les alt urgellenques han sumat el setè triomf a la lliga en superar l’Al-Qázeres per 51 a 61, un partit que ha tancat la primera volta de la competició. El primer parcial s’ha decantat per les extremenyes per 17 a 11, el segon temps també, però el quadre urgellenc ha retallat distàncies. S’ha anat al descans amb tres punts de diferència al marcador. Al tercer quart, les visitants han sortit més ràpides i amb més encert. El primer equip del Sedis Bàsquet ha encetat l’últim període a sota el marcador, però ha posat la direcció a la victòria amb 7 punts seguits i intensificant la defensa.

El Cadí La Seu ha fet els deures vencent, però s’ha quedat a les portes de classificar-se per a la Copa. L’average general situa al conjunt urgellenc a la novena posició. Pel que fa als rivals directes del quadre urgellenc, el Campus Prometre ha punxat contra l’Araski i l’Ensino ha guanyat per 7 punts al cuer. Pel que les urgellenques s’han quedat a tres punts per tenir el bitllet per disputar la Copa.

Irati Etxarri ha estat la jugadora urgellenca més valorada, amb 19 punts. L’aler ha anotat 16 punts i ha capturat cinc rebots.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU