Pobles de Circ ha tornat a visitar aquest dissabte Bellver de Cerdanya, després de fer-ho també al setembre. Es tracta d’una de les mesures incloses en el Pla d’Impuls al Circ 2019-2022 que proposa una programació regular d’espectacles a pobles com Bellver, Sort, Ulldemolins i Prats de Lluçanès.

En aquesta ocasió, la companyia The Sullivan’s ha ofert l’espectacle Total Glamour, davant d’un públic molt familiar, on no hi ha faltat música, humor i números de circ d’alt nivell.

Des de l’ajuntament s’han mostrat satisfets de formar part d’aquesta iniciativa per de donar a conèixer el circ a grans i petits i han recordat que la cultura és segura.

L’espectacle ha tingut lloc al centre cívic Escoles Velles de la localitat, tot respectant les mesures de prevenció de la covid-19, com ara distància entre el públic, aforament limitat i mascareta obligatòria.
Des del consistori ja han avançat la seva voluntat de continuar formant part de la iniciativa i acollir, així, nous espectacles de cara a l’any vinent.

Parlen al vídeo: JOAN PORTA, REGIDOR CULTURA BELLVER CERDANYA