Nova edició de la llum màgica, l’exposició col•lectiva d’art urbà de la Seu d’Urgell. La mostra s’ha pogut veure en diversos carrers de la ciutat aquest dissabte a la tarda, en el segon cap de setmana de la programació nadalenca el món màgic de les muntanyes. La proposta ha estat organitzada per la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell i l’Associació de Veïns i Comerciants del carrer major.

En la jornada de dissabte també s’ha dut a terme una nova ruta per la seu màgica, que ha donat a conèixer com es vivia el Nadal a la seu d’Urgell ara fa uns dos-cents anys. Pel que fa a la ruta dels tions, s’ha ampliat fins a onze els tions distribuïts per la ciutat, entre les novetats destaca el Tió truqui, en record al músic Joan Ribolleda.

La programació nadalenca del cap de setmana l’han completat dues propostes culturals: un espectacle de circ i un concert de jazz.

Parlen al vídeo: NÚRIA TOMÀS, REGIDORA DE COMERÇ DE LA SEU D’URGELL – ANNA LÓPEZ, TÈCNICA DE COMERÇ DE LA SEU D’URGELL