Tremp ja es prepara per les festes de Nadal. I enguany ho fa amb novetats. La principal és el bosc dels desitjos. Des de l’Ajuntament i el Comerç Associat de Tremp s’ha posat un marxa una plantada d’arbres de Nadal a la plaça Capdevila on tothom pot penjar-hi els seus desitjos per a aquestes festes que seran diferents.

Ja són moltes les entitats, associacions, clubs esportius i escoles que han portat els seu arbre fet amb material reciclat majoritàriament a la plaça perquè es pugui omplir de desitjos i encara n’hi arribarà més el propers dies.
Als comerços adherits a l’associació de comerciants els veïns i veïnes trobaran unes targetes en blanc on podran escriure els seus desitjos i penjar-los als arbres del bosc.
El cap de setmana passat també es van encendre les llums de Nadal de Tremp malgrat no haver pogut fer cap festa de tret de sortida de la campanya de Nadal. I es fa una crida a la compra al comerç local per mantenir-lo viu.

Parlen al vídeo: ANNA RITZ, REGIDORA PROMOCIÓ LOCAL TREMP