Després de setmanes amb l’agenda buida sense actes, Puigcerdà ha recuperat aquest Pont de la Puríssima l’activitat cultural. Ho ha fet amb dos concerts i una presentació literària. Diumenge, el Museu Cerdà va acollir la conferència-concert ‘Records’ amb els pianistes Pamela Beine i Fedor Veselov i dilluns l’església Sant Domènec va ser l’escenari del recital que va oferir l’organista Eudald Dantí i la soprano Fumi Kitamura, en el marc del 22è Festival Orgues de Ponent i del Pirineu.

Des de l’ajuntament veuen important recuperar les propostes culturals, tot respectant les mesures de seguretat per evitar contagis.

Pel que fa a la presentació literària, aquesta s’ha fet aquest dimarts festiu també al Museu Cerdà. Tatxo Benet ha parlat del seu llibre ‘La travessia més difícil’, on explica la seva experiència estant ingressat per covid-19.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ