Aquest dilluns s’ha trasllat a l’Alberg Tremp Xanascat els pacients de l’àrea de sociosanitari de l’Hospital Comarcal del Pallars. S’han trasllat 12 persones però l’equipament està adaptat per poder acollir 18 places de sociosanitari. Aquesta acció es va començar a treballar al mes d’agost i el trasllat s’ha fet ara que han finalitzat les obres d’adaptació de l’espai.

L’hospital ha traslladat juntament amb els pacients a tot l’equip de professionals que se’n cuiden, i es comptarà amb treballadors de l’alberg per determinats suports.

Aquest trasllat té un doble objectiu: alliberar espais a l’hospital per a properes onades i separar els pacients de sociosanitari dels malalts de COVID ingressats al centre. Es preveu que l’alberg aculli pacients fins al 31 de març.

Parlen al vídeo: MANEL MUÑOZ, DIRECTOR ALBERT TREMP XANASCAT