Sisena victòria del Cadí La Seu a la lliga per 82 a 69 davant l’Spar Gran Canària. El matx ha tingut una primera meitat molt igualada que s’ha reflectit al marcador. Amb empat a 39, el partit saturava al descans. La igualtat l’han trencat les urgellenques quan han augmentat la intensitat defensiva, i han fet un pas endavant en atac. Han registrat un parcial de 24 a 6 en els últims 7 minuts.

Les màximes anotadores pel conjunt urgellenc han estat les dues darreres altes de la plantilla. Yurena Díaz, amb setze punts i Laure Resimont amb tretze. Precisament la base davant del seu exequip ha signat el millor partit després de la seva recuperació, ha obtingut 19 punts de valoració.

El triomf permet a les urgellenques mantenir opcions de jugar la copa de la reina. Hi poden participar els vuit millors equips de la lliga. Les urgellenques es mantenen a la desena posició, empatades amb el vuitè i el novè classificat.
Queda un partit per tancat la primera volta de la competició regular, el conjunt urgellenc visitarà dissabte l’Al-Qázeres, un rival que es troba a la part baixa de la taula.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU – JOSÉ CARLOS RAMOS, ENTRENADOR SPAR GRAN CANÀRIA