La capital alt urgellenca ha donat la benvinguda al Nadal aquest cap de setmana. La programació El Món màgic de les muntanyes s’ha encetat dissabte. L’obertura ha arribat amb la segona edició de l’activitat Anem a buscar tions al bosc. Una proposta infantil i familiar amb molta bona rebuda. A la tarda, ocasió per una visita itinerant pels punts màgics de la Seu d’Urgell, amb el minairó i el tió com a protagonistes.

No ha faltat la tradicional encesa de llums, en un any en què és necessari posar claror al tenebrós context d’incertesa per la Covid. Precisament, per evitar aglomeracions no s’ha organitzat el mapping, i s’ha substitut per un castell de focs llançat des de la Torre Solsona, i que els ciutadans han pogut veure des de diferents punts de la ciutat.

La mascareta és imprescindible en tots els actes juntament amb altres mesures de seguretat per minimitzar el risc de contagi del coronavirus. Tot i la pandèmia la ciutat urgellenca viu un Nadal diferent però possible.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU