El risc de rebrot a Cerdanya s’ha tornat a disparar en les darreres hores i ja es situa per sobre de 900, concretament, 975. La taxa de reproducció de la malaltia ha crescut d’1,27 a 1,85. Segons dades de Salut, actualment no hi ha cap persona ingressada per covid-19.
Per tal de conèixer millor quina és la situació de la epidèmia a la comarca, des de dimecres i fins divendres es faran nous cribratges massius a Puigcerdà. Aquests s’adrecen als majors de 16 anys residents a Cerdanya i especialment als treballadors del sector turístic i de la neu. Per aquest darrer col·lectiu, s’ha reservat la franja de 9 a 11h i s’espera que hi participin unes 300 persones.
L’Àrea Bàsica de Salut Cerdanya serà l’encarregada de realitzar els testos que es faran al casal d’Avis Sant Domènec, al passeig 10 d’abril. Dimecres 9 de desembre i dijous es realitzaran de 9 a 15 h i Divendres 11 de desembre, de 9 a 14 h.

Per participar cal fer la inscripció a través de la web puigcerda.cat

Entre els tres dies, es preveu realitzar unes 850 proves de test d’antígen ràpid, amb resultats en uns 15 minuts.