11 comerços del Pallars Jussà disposen de córners temàtics als seus establiments. Es tracta d’una formació impulsada per l’Ajuntament de Tremp, dins del projecte de dinamització comercial de la comarca, que vol millorar les seves competències en l’àmbit de la comunicació i projecció de marca.

La formació ha consistit en 2 hores de teoria impartides a través de la plataforma virtual del Centre d’Estudis 80 i 2 hores d’assessoraments personalitzats i individuals per a cada establiment participant.

Aquest curs forma part d’un cicle de formacions encarades a dinamitzar el sector comercial del Pallars Jussà, on també es treballa la presència a les xarxes socials, l’intercanvi d’experiències i la comunicació amb el client amb tècniques com el lettering.

Parlen al vídeo: ANNA RITZ, REGIDORA PROMOCIÓ LOCAL TREMP – JORDI MANGOT, L’HORT D’ALZINA – ORIOL PALLARÈS, ÉS PALLARÈS