La residencia Sant Hospital Fundació Fiella de Tremp va ser intervinguda per la greu situació que té després que la setmana passada s’hi detectés un brot de Covid-19. Un brot que segons les darreres dades de Salut afecta a 152 persones, 121 residents i 31 professionals. I que ja ha causat una desena de morts entre els residents del centre. Dels residents positius 111 estan a la residència, mentre que algun altre ha estat traslladat a l’hospital. També s’han traslladat a altres centres residencials els residents negatius. Gestió de serveis sanitaris, que ha agafat la direcció ara mateix del centre geriàtric, ha reforçat l’atenció als residents amb el suport de l’Atenció Primària i del Sistema d’Emergències Mèdiques. Les dotacions de personal que siguin necessàries al centre residencial les aportarà la nova gestora i el personal actual del centre en quedarà sota la seva direcció, que es coordinarà amb la direcció assistencial de l’Hospital Comarcal del Pallars.

També des de diumenge a la tarda s’ha habilitat un servei de telefonia i des del centre geriàtric s’està informant als familiars dels pacients, amb símptomes o no sobre la situació.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP