El consell comarcal del Pallars Jussà, juntament amb diferent ajuntaments de la comarca, impulsa la campanya També va amb tu. Una campanya en contra de les violències de gènere amb la idea de promoure la responsabilitat col·lectiva en l’eradicació de les violències masclistes i lgbtifòbiques, les conductes sexistes i les situacions d’assetjament i discriminació que es puguin produir en diferents àmbits de la societat.

Entre les diferents actuacions que formen la campanya hi ha l’exposició Trencant mites on s’exemplifiquen les situacions de discriminació en la vida quotidiana, i que es preveu que sigui itinerant per diferents pobles. També està previst que entitats i equipaments que ho demanin se’ls cedeixi de forma gratuïta.
També en el marc de la campanya s’ha creat diferents productes de merchandising que els ajuntaments de la comarca repartiran entre la població per fer visible el projecte.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ