El nucli de Talltorta, a Bolvir, tindrà ben aviat una zona verda, amb un parc infantil. Aquesta es situarà just davant l’església de Sant Climent i mesurarà uns 500 metres quadrats. Primer de tot, l’ajuntament va adquirir el terreny al Bisbat d’Urgell, que n’era el propietari, per 7000 euros. Després de redactar el projecte, ja han començat els treballs.

L’espai comptarà amb una zona enjardinada i diversos gronxadors que seran de fusta per tal de que s’integrin millor amb l’entorn. També es refarà tot el mur perimetral que envolta el nou espai lúdic i s’instal·larà nova il·luminació.

El consistori invertirà uns 40.000 euros en adequar l’espai.

Es preveu que les obres finalitzin abans d’acabar l’any. A partir de llavors, les cinc famílies de Talltorta i també les del voltant ja podran gaudir d’aquest nou espai.

Parlen al vídeo: ISIDRE CHIA, ALCALDE DE BOLVIR