Nova defunció per Covid a la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell. Pel que ja són una desena les persones que han mort per coronavirus a l’àrea bàsica de Salut de la Seu d’Urgell des del mes d’agost.
En la segona onada de la pandèmia, el màxim històric de morts registrades en una setmana és de 3 persones, que es van produir la setmana del 12 d’octubre i el 2 de novembre.
Aquest dimecres hi ha setze pacients ingressats al centre hospitalari de la capital alt urgellenca. El nombre de casos actius torna a superar el centenar a l’àrea bàsica de salut de la Seu. En les últimes hores s’han confirmat catorze nous positius. A més, hi ha tres-cents catorze contactes estrets confinats.
Respecte als indicadors per conèixer l’evolució de la malaltia, es manté respecte dimarts la taxa de reproducció l’Alt Urgell a 1,39. I, augmenta lleugerament l’índex de risc de brot a la Seu d’Urgell de 1117 punts s’ha situat a 1152.