Detectat un brot de coronavirus al Consell Comarcal de l’Alt Urgell. Hi ha sis treballadors que han donat positiu i s’han confinat set membres del personal.
Dimecres al matí es farà un cribratge a tots els treballadors. L’edifici quedarà tancat i es realitzaran tasques de neteja específica. L’atenció presencial queda suspesa la jornada de dimecres, per bé que es poden fer les gestions telefònicament o via correu electrònic. Dijous es reprendrà l’atenció tal com es feia fins ara, donant servei sota cita prèvia i prioritzant l’atenció telemàtica.
Aquestes són algunes de les decisions preses en una reunció aquets dimarts entre la presidència, gerència i els representants dels treballadors de l’administració. A més, han acordat revisar els torns de teletreball que s’estaven complint les darreres setmanes.
Pel que fa al nombre de positius ingressats per covid al Sant Hospital de la Seu d’Urgell, hi ha setze pacients. I, hi ha noranta-vuit positius aïllats, sis dels quals detectats en les últimes 24 hores, i dos-cents vuitanta-nou contactes estrets confinats.
L’Índex de risc de rebrot a la Seu d’Urgell s’enfila per sobre dels mil punts. En les darreres hores ha augmentat en 310 punts, i aquest dimarts és de mil cent disset, considerat molt alt. La taxa de reproducció de la malaltia als 7 dies a l’Alt Urgell també ha augmentat en 0.16 punts, i és de 1.39.