La Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell ha recuperat des d’aquest dilluns l’activitat assistencial ambulatòria concretament les consultes, proves i sessions de rehabilitació. Després d’una millora la setmana passada dels índexs epidemiològics de la covid a la comarca alt urgellenca on la taxa de reproducció es va situar dins les xifres recomanades, per sota d’1. Tot i que aquest dilluns, és d’1,23 punts a l’Alt Urgell. També ha augmentat en 190 punts en les últimes hores l’índex de risc de rebrot a la capital alt urgellenca. Pel que és de 870 punts.
En les últimes 48 hores ha tornat a incrementar significativament la transmissió del coronavirus, malgrat que ara les dades de casos actius es mantenen estables. Concretament, aquest dilluns hi ha quinze pacients ingressats al centre hospitalari per la malaltia. I, noranta-quatre positius aïllats a domicili, tres dels quals detectats en les últimes 48 hores. A més, hi ha 242 contactes directes confinats.