Nova defunció per Covid a la Seu d’Urgell en les darreres 24 hores, pel que aquesta setmana s’ha registrat tres defuncions per complicacions derivades de la malaltia.
La setmana del 12 d’octubre va ser també negra pel que fa a nombre de morts per la covid, on es van registrar tres defuncions a la capital alt urgellenca, el màxim històric en una mateixa setmana des del mes de març.
En conjunt, en la segona onada de la pandèmia, s’han mort 9 persones per coronavirus a la capital alt urgellenca.
Malgrat l’elevat nombre de víctimes mortals per la pandèmia, les xifres epidemiològiques indiquen una certa millora aquesta setmana a l’Alt Urgell. La taxa de reproducció de la malaltia a la comarca s’ha mantingut dins els paràmetres recomanats. Gairebé dos mesos després, la xifra es troba per sota d’1, aquest divendres s’ha situat en 0.69. El risc de rebrot també descendeix, i és de 507 punts.
Aquest divendres hi ha dotze persones ingressades per covid al Sant Hospital. A l’Àrea Bàsica de Salut de la Seu d’Urgell hi ha noranta-dos positius aïllats, i dos-cents trenta- vuit contactes estrets confinats.