En marxa les obres del nou consultori mèdic de Castellciutat. Els treballs van començar la setmana passada i consisteixen en el condicionament de la planta baixa de l’edifici situat al carrer doctor Robert número 3. L’equipament, de titularitat municipal, va acollir els estudis de Ràdio Seu des de l’any 1985 fins al del 2018.

El cost de l’actuació és de 57.400 euros. Les obres tindran una durada aproximada d’un mes i mig, i han estat adjudicades a l’empresa d’Organyà, Àrids i Formigons Pont d’Espia SL.
Amb el nou dispensari mèdic es busca millorar els espais i la comoditat per l’atenció sanitària dels veïns i veïnes de Castellciutat i dels professionals. A més, el consistori urgellenc s’estalviarà el lloguer del local on es troben actualment les instal·lacions mèdiques, ubicades al carrer de Marc Comes, a pocs metres del futur emplaçament.
Per la seva banda, l’edificació del Centre d’Atenció Primària de la Seu d’Urgell avança dins els terminis previstos.

Les dues actuacions comparteixen l’objectiu de millorar els serveis i infraestructures sanitàries del municipi alt urgellenc.

Parlen al vídeo: JOAN GURRERA, TINENT D’ALCALDE DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT