Foment ha autoritzat la construcció d’una nova rotonda a la N260, al seu pas pel nucli de Ger, que ajudarà a reduir la perillositat d’aquest vial. La nova rotonda es situarà abans d’arribar al poble des de Bolvir, just a l’encreuament de la carretera amb el camí que porta al Molí de Ger. L’actuació es farà en el marc del desenvolupament d’un pla parcial urbanístic d’aquest sector.

Des del consistori de Ger creuen que la nova rotonda obligarà els conductors a reduir la velocitat quan circulen pel municipi, fet que ajudarà a disminuir la sinistralitat a la N260.

Recordem que l’ajuntament de Bolvir també reclama mesures per reduir la perillositat en aquesta carretera, i aposta per a la construcció de dues rotondes.

Es preveu que la nova rotonda de Ger es comenci a construir en els propers mesos i s’executi en el termini màxim d’entre 18-24 mesos. El seu cost rondarà el mig milió d’euros i anirà a càrrec de l’empresa promotora que desenvoluparà aquest nou sector.

Parlen al vídeo: ALFONS CASAMAJÓ, ALCALDE DE GER