L’ajuntament de Guils de Cerdanya vol millorar els camins del municipi, per tal que els puguin utilitzar els veïns i veïnes a qualsevol època de l’any. Es tracta de senders que amb els anys s’havien perdut, sobretot per la crescuda de la vegetació, i que ara es volen recuperar. Un dels camins on ja s’ha actuat és al de Ribera, al nucli de Guils, just a tocar del Torrent dels Llosers. S’hi han fet tasques de neteja i també s’hi ha col·locat nova senyalització.

A banda d’aquest, darrerament també s’ha adequat el camí del Tossalet, situat a la part alta de la població. Tots dos són força planers, molt a prop del nucli urbà i es poden utilitzar tant a peu com en bicicleta de muntanya.

L’actuació de millora dels camins de Ribera i el Tossalet han tingut un cost de 5000 euros.

El consistori ha avançat que en els propers mesos seguirà actuant en d’altres senders, com ara el del Peiró.

Parlen al vídeo: JOSEP MENDO, ALCALDE DE GUILS DE CERDANYA