Després d’analitzar les respostes de l’enquesta que el grup municipal de Compromís per Tremp ha realitzat sobre l’estat de la neteja urbana de Tremp, el grup considera que s’ha de crear una taula de neteja per abordar diferents aspectes per millorar el servei.

Segons el buidatge que n’ha fet el grup municipal se’n dedueix que s’ha de dedicar més esforç i recursos a la neteja i manteniment dels espais urbans i contenidors, però també que els veïns i veïnes estan satisfets amb la ubicació dels contenidors.

L’enquesta va estar activa virtualment entre el 24 d’agost i el 6 de setembre i va rebre 182 respostes i 70 comentaris, la majoria encarats a l’estat dels solars buits i del cementiri. Compromís per Tremp ha entrat els resultats i la proposta de la taula de neteja a l’Ajuntament de Tremp i al consell comarcal del Pallars Jussà.

Parlen al vídeo: SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU COMPROMÍS PER TREMP